ANSIKTSBEHANDLINGAR

MIKROSTRÖM  Ansiktslyft

Mikroström är en svag ström som aktiverar ansiktsmuskulaturen och lymfsystemet. Det sker en ökning av collagenproduktion och elastin som resulterar i en fastare och spenstigare hud. Du får ett naturligt ansiktslyft som syns redan efter första behandlingen.
Man rekomenderar en kur på 10 st behandlingar för ett hållbart lyft. 1-2 ggr/ vecka. Där efter 1 st  underhållsbehandling var 4-6 vecka.
Behandlingen är skön och avslappnande och är helt smärtfri.


 

LPG - LIFTMASSAGE 100% naturligt!

Huden är ett levande organ som bevarar sin fasthet , mjukhet och lyster genom cellaktivitet. Efter 25 års ålder reduceras kollagen och elastin i cellerna.
Den unika anti-aging tekniken aktiverar hudcellerna på djupet och reducerar tecken på åldrande.
LPG lyft ger en skön och avslappnande mikromassage i huden och stimulerar cellerna och därmed startar den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Din hy får ny lyster, rynkor reduceras och ansiktets konturer framhävs.
Behandlar även svullna ögonlock och mörka ringar under ögonen.
Slimmar och reducerar dubbelhakan, dränerar slaggprodukter ,mm.


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?

En kur på 14 st behandlingar rekommenderas. 1-2 ggr/ vecka.
Där efter 1 st beh var 4-6 vecka som underhåll.MICRODERMABRASION

Microdermabrasion är en mildare form av hudslipning som ökar näringstillförseln och syresättningen till

cellerna genom att slipa bort döda hudceller. En fin stråle mikrokristaller drivs över huden med vacuumverkan och exfolierar hudens översta lager och stimulerar samtidigt kollagenproduktionen i hudens undre lager. Resultatet är en förbättring av hudens textur, en synligt jämnare färg, en reducering av finare linjer och synliga porer, färre finnar, förnyad elasticitet och en föryngrad hy.

Intensiteten på behandlingen kan varieras för att anpassas till alla hudtyper och sträcker sig från lätt exfoliering till en djupare men kontrollerad hudslipning.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?

Behandlingarna genomförs i en kur. Man brukar börja med en kur på fem behandlingar med en veckas mellanrum. Efter att önskat resultat har uppnåtts  kan du underhålla resultatet med en ny behandling var fjärde till sjätte vecka.

HUR SER MIN HUD UT EFTER EN MIKRODERMABRASION?

Mild till måttlig rodnad. Det kan kännas som om man fått en solbränna. Huden kan kännas torr. Detta brukar gå över inom 12 timmar.

I många fall kan även en eller två microdermabrasion behandlingar rekommenderas innan en  hudföryngringsbehandling med IPL.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING
med Ekologiska produkter från Aloe Vera Forever Living

Rengöring
Peeling
Ansiktsmask
Serum, ögonkräm, dagkräm
Massage av ansikte,axlar,nacke,dekolletage,armar och händer.